Waxen

Body Waxing

Wij zijn niet alleen een wenkbrauw bar in Amersfoort, maar ook een waxing bar! Waxen van het lichaamshaar zijn wij ook gespecialiseerd in. Wil jij ook een gladde en fris gevoel over je lichaam zonder last te krijgen van rode bultjes en stoppeltjes ? Boek dan snel uw afspraak in.

Wat is waxen?

Een Wax treatment is een snelle en zeer hygiënische treatment om de haartjes snel en pijnloos te verwijderen. Na de eerste behandeling maken we graag een afspraak na 3 weken voor je 2e treatment, na deze treatment zul je merken dat je minder snel terug hoeft te komen en worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen de haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug. Daarna adviseren wij om de 5 a 6 weken.

Wij adviseren al om in de winter te beginnen met waxen, zodat je in de zomer veel minder haartjes terug krijgt. Ze zijn dan ook zachter en je hoeft het dan alleen nog maar bij te houden.

No double dipping: bij ons wordt de spatel waarmee de wax wordt aangebracht, nooit een tweede keer in de wax gedoopt, dit geldt ook voor de wenkbrauw waxen.

Tips & Advies

  • Menstruatie: tijdens of vlak voor je menstruatie kan een waxbehandeling extra gevoelig zijn en dus minder comfortabel.
  • Zwangerschap: Overleg eerst met je arts, in principe is waxen veilig na het eerste trimester.
  • Wanneer kan ik niet waxen? Wax niet als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Retin A, Accutane, Tetracycline of Glucolic Acid. Stel ons op de hoogte als je diabetes hebt, een huidallergie of een chemotherapie/radiotherapie hebt ondergaan. Laat het ons ook weten als je een ziekte hebt waardoor je immuunsysteem wordt aangetast.
  • Scrubben voor de behandelingen; Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden.

meld je nu aan!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. 

Maak eenvoudig een afspraak online