Team

Alicia

Wax & PMU Specialist

Alicia begon haar loopbaan als schoonheidsspecialiste maar wist al direct dat wenkbrauwstyling haar passie was. Als een echte onderneemster trok ze haar stoute schoenen aan en begon na enige ervaring een Brow Bar in het centrum van Amersfoort in 2018 en dat met veel succes!

Ook heeft zij zich gespecialiseerd in permanente make-up en microblading en sindsdien is ze met haar salon in Amersfoort een groot succes voor klanten over het hele land.

Met haar stralende persoonlijkheid kan niemand om haar heen en is het altijd een een groot feest om je door haar te laten behandelen.

Voor alle vragen omtrent wenkbrauwstyling en PMU en Microblading ben je bij haar aan het juiste adres.

Keshia

Keshia begon haar carrière als allround schoonheidsspecialiste en heeft na de opleiding een aantal jaren in salons gewerkt.

Ze heeft haar visagie opleiding gewonnen door deel te nemen aan een Make up wedstrijd en heeft 11 jaar bij grote merken ( CHANEL & MAC) en fashion week gewerkt.

Haar passie is altijd brow styling geweest en wil zich in de toekomst gaan specialiseren in permanente Make up en microblading.

Keshia maakt ook haarwerken, pruiken en clip in extensions en heeft elke week weer een compleet nieuwe look!

Kortom, een aanwinst voor The Brow Spot!

Denise

Allround schoonheidsspecialiste & Browstyliste

Denise is onze nieuwste aanwinst bij The Brow Spot. Afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en studeert verder als huidspecialiste. Ook heeft ze echt de Brow styliste skills en weet als geen ander hoe je mooie strakke wenkbrauwen moet maken.

Bij Denise kun je terecht voor je wenkbrauwen, lashes en andere beauty behandelingen.

10% korting op een behandeling

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. En ontvang 10% korting op je behandeling!

Maak eenvoudig een afspraak online