Treatments

Brow Bar

Wilt u perfecte wenkbrauwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren en perfectioneren van de wenkbrauw voor jong en oud. Je brows worden altijd afgestemd op jou.

Lash Lifting

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik.

PMU

Permanente make-up kan dunne of onregelmatige wenkbrauwen corrigeren tot een mooie egale en volle wenkbrauw. Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up.

Waxen

Wij zijn niet alleen een wenkbrauw bar in Amersfoort, maar ook een waxing bar! Waxen van het lichaamshaar zijn wij gespecialiseerd in. Wil jij ook een gladde en fris gevoel over je lichaam zonder last te krijgen van rode bultjes en stoppeltjes?

Massages

Heb jij een stressvolle periode of wil jij heerlijk genieten van de rust, dan is deze massage voor jou geschikt. Door middel van de zachte en stevige knellingen gaan de spieren en de huid ontspannen, dit stimuleert de doorbloeding.

meld je nu aan!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

Maak eenvoudig een afspraak online